Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Όπως είχαμε ξαναπεί σε προηγούμενη ανάρτηση (βλ. εδώ), πλέον τις δηλώσεις πόθεν έσχες ΔΕΝ τις στέλνουμε (οι δικαστές και οι εισαγγελείς) στον Άρειο Πάγο,
αλλά  

στη Γ΄ Μονάδα της Αρχής 
 Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.




Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και Άρειος Πάγος η οποία έχει ως εξής




"Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης (Πόθεν Έσχες) εφεξής υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο είτε ταχυδρομικώς στην παρακάτω διεύθυνση:
Πειραιώς 207 και Αλκίφρονος 92
Τ.Κ. 11853
Τηλ. 2103401950 - 951
Στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση στις ανακοινώσεις της Γ΄ Μονάδας έχει αναρτηθεί το σχετικό έντυπο δήλωσης περιουσιακής κατάστασης."




μπορείτε να κατεβάσετε τη φόρμα της δήλωσης σε μορφή word έτοιμη για επεξεργασία
πατήστε ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. Προσβολές με το βαμβάκι και νομοθετικοί συνειρμοί: Περίπτωση 1η: Οι αποδοχές μας μετά τις αγωγές και το συμβιβασμό, που επιτεύχθηκε ρυθμίστηκαν με το άρθρο 57 Ν. 3691/2008. Μέχρις εδώ όλα καλά. Ξέρετε ποιος είναι ο τίτλος του νόμου; ΄΄Πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας΄΄ ενώ στην τράπεζα ΝΟΜΟΣ ο άνω νόμος τιτλοφορείται ως ΄΄πρόληψη κλπ. νομιμοποίησης παράνομων εσόδων τρομοκρατίας - Αποδοχές Δικαστών΄΄. Ενώ δηλ. προηγούνται 56 διατάξεις για κακούργους, κακουργήματα και τρομοκρατία ακολουθεί και το άρθρο 57 για τις αποδοχές μας
    Περίπτωση 2η: Ο διαγωνισμός για 80 θέσεις Ειρηνοδικών Ιανουαρίου 2011, αφορά τις 80 θέσεις Ειρηνοδικών που προβλέπει ο νόμος υπό τον τίτλο ΄΄Ρύθμιση χρεών υπερχρεωμένων καταναλωτών΄΄. Είναι βλέπετε και τα Ειρηνοδικεία ένας υπερχρεωμένος καταναλωτής αυτής της χώρας...!
    Περίπτωση 3η: Απογραφή...τα γνωστά...
    Περίπτωση 4η: Ο Δικαστής θα υποβάλει το πόθεν έσχες στην Αρχή καταπολέμησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και χρηματοδότησης της τρομοκρατίας...
    Τυχαίο; Δεν νομίζω...(όπως λέει και ο τύπος στη διαφήμιση)
    Σεβασμός μηδέν, όλα γενικώς υπό το μηδέν. Κάποιοι θέλουν συνεχώς να μας προσβάλουν με κάθε τρόπο...Χρειάζεται, μου φαίνεται που και που και καμιά γλώσσα αλλιώτικη και πασαλιμανιώτικη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιας και γινεται λόγος για πόθεν αίσχες θυμάστε εκείνες τις μαζικές διώξεις πριν τρία τέσσερα χρόνια; Για αυστηρότητα εσωτερική η πρωτιά περισεύει. Για αυστηρότητα προς τα έξωθεν όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ, ω ανώνυμε, που έκανες αυτό το ακατάληπτο σχόλιο στις 27 Μαίου 2011 καλό θα ήταν να μάθεις ορθογραφία, έστω και τώρα. Λοιπον, μάθε ότι το έσχες γράφεται με έψιλον, το ρήμα περισσεύει με δυο σίγμα και το έξωθεν είναι επιρρημα τοπικό, που δηλώνει την προέλευση και δεν συντάσσεται με την πρόθεση "προς", που δηλώνει κατεύθυνση... Ελλας το μεγαλείο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ, ω ανώνυμε, που έγραψες 1 Ιουνίου μάθε έστω και τώρα οτι στη χώρα εδώ και χρόνια ισχύει το μονοτονικό σύστημα και όχι το ατονικό και οι λέξεις εσύ, λοιπόν, δύο, επίρρημα και Ελλάς τονίζονται και μετά έλα να μας κάνεις μαθήματα ορθογραφίας. Ελλάς το μεγαλείο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ