Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής μετά τη συνάντησή του με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου


Αθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής μετά τη συνάντησή του με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

         Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης επισκέφθηκε τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε, από τον οποίο ζήτησε να αναλάβει πρωτοβουλία στο πλαίσιο των θεσμικών του καθηκόντων, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαλεύκανση της υπόθεσης που σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας υπάρχει αναφορά στο πρόσωπό του και να δημοσιοποιηθεί.
 
        Επίσης ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών και την πλήρη διερεύνηση των υποθέσεων που σύμφωνα με δημοσιεύματα αφορούν σε βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, επισημαίνοντας με έμφαση τη νοσηρή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από επιλεκτικές διαρροές εις βάρος του συνόλου του πολιτικού κόσμου. Τόνισε δε ότι δημιουργείται αποσταθεροποιητικό κλίμα την ώρα που η Ελληνική Βουλή καλείται να λάβει καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας μας.
 
        Ο Πρόεδρος της Βουλής καλεί σήμερα το απόγευμα τους Αντιπροέδρους της Βουλής στους οποίους θα ανακοινώσει την απόφασή του να τον αναπληρώσουν προσωρινά και μέχρις ότου δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ΣΔΟΕ, στη διεύθυνση των συνεδριάσεων της Ολομέλειας και της Διάσκεψης των Προέδρων. Για τη συνάντησή του με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και για την απόφασή του αυτή, ενημέρωσε τους πολιτικούς Αρχηγούς.
 
         Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης δηλώνει και πάλι με κατηγορηματικό τρόπο, ότι ουδεμία εμπλοκή δική του υπάρχει στα αναφερόμενα στα δημοσιεύματα και υπογραμμίζει: «Είμαι παρών και θα κάνω ό,τι χρειαστεί προκειμένου να λάμψει η αλήθεια».

3 σχόλια:

  1. http://enomenoiblogers.blogspot.com/2012/09/blog-post_1892.html

    Δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα.

    "...Ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών και την πλήρη διερεύνηση των υποθέσεων που σύμφωνα με δημοσιεύματα αφορούν σε βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, επισημαίνοντας με έμφαση τη νοσηρή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από επιλεκτικές διαρροές εις βάρος του συνόλου του πολιτικού κόσμου..."
    Τον καημένο τον πολιτικό κόσμο τι παθαίνει χωρίς να φταίει...

    Δεν μας λέει όμως τι του απάντησε ο κ. Τέντες; τον έβαλε στη θέση του ή χτύπησε προσοχή; γιατί εδώ που τα λέμε προς τί η ειδική αυτή μεταχείριση για τον κ. Μεϊμαράκη; θα μπορούσε ο κάθε θνητός που αδικείται σ' αυτή τη χώρα να δει τον ανώτατο εισαγγελέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέβαια. Ζοριζόμαστε τώρα υπό την πίεση της κοινής γνώμης και κυρίως του πανίσχυρου Τύπου. Μέχρι πρό τινος, αν ζητούσαν δικαστικοί λειτουργοί μια συνάντηση για τα αιτήματά τους, οι διάφοροι (Υπουργοί, αρχηγοί κομμάτων κλπ) έκλειναν το ραντεβού στις ελληνικές καλλένδες ...
    Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ακούσατε στα ΜΜΕ την παρέμβαση του κ. Εισαγγελέα,θα έχετε ήδη καταλάβει αν τον έβαλε στη θέση του ή κτύπησε προσοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ