Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ


ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 31.10.2012

2012-10-19 15:11
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου, κατόπιν εξουσιοδότησης από τη Γενική Συνέλευση, στη σημερινή του (19.10.2011, ώρα 12.30) συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα την εξακολούθηση μέχρι και τις 31.10.2012 των κινήσεων αντίδρασης που ήδη έχουν αναληφθεί κατά των δρομολογούμενων σε βάρος των Δικαστών και της Δικαιοσύνης μέτρων.

10 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για το αγωνιστικό φρόνημα, συνάδελφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μολις πληροφορηθηκα και το μεταφερω με καθε επιφυλαξη οτι δοθηκε εντολη απο τον κυριο Χρυσικο προς τους επιθεωρητες για ασκηση πειθαρχικων διωξεων σε οσους δικαστες συνεχισουν τις κινητοποιησεις.Ειναι αληθες? Μπορει να διασταυρωθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω δεν καταλαβαινω κάτι. Ζητήθηκε από τους διοικητικούς δικαστές ή από τους δικαστές του ελεγκτικού συνεδρίου, να στείλουν "στατιστικά" στοιχεία για την αποχή, που ζήτησε ο Άρειος Πάγος? Τι στο καλό συμβαίνει? Μόνο οι δικαστές της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης ελέγχονται πάντοτε? Γιατί η ηγεσία (Επιτροπεία) των διοικητικών δικαστηρίων δεν ζήτησε ΤΙΠΟΤΑ? Είμαστε όλοι Δικαστές, ναι ή οχι? Μην βιαστεί κανένας να πει οτι στρεφομαι κατα των διοικητικων δικαστων, το αντιθετο μαλιστα. Τους καμαρώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνέχιση κινητοποιήσεων μέχρι τις 4-11-2012

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΄Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος συνήλθε την 19-10-2012, κατΆ εξουσιοδότηση της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 16-9-2012 και αποφάσισε ομόφωνα:
    Α. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων που αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση, ήτοι:
    1. Τη διακοπή των τακτικών συνεδριάσεων όλων των ποινικών δικαστηρίων της χώρας κατά τις ώρες 10.00 πμ έως 15.00 μμ, από 21-10-2012 έως και την 04-11-2012.
    2. Τη μη υποβολή εισαγγελικών προτάσεων προς τα δικαστικά συμβούλια (εξαιρουμένων των περιπτώσεων προσωρινά κρατουμένων, υποθέσεων υπό παραγραφή και λοιπών επειγουσών δικογραφιών), τη μη περαίωση δικογραφιών της ποινικής προδικασίας (προκαταρκτικών, προανακριτικών και ανακριτικών) καθώς και την μη έκδοση διατάξεων επί εγκλήσεων και προσφυγών και πράξεων αρχειοθέτησης, από 21-10-2012 έως και την 04-11-2012.
    Β. Τη σύγκληση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης εντός του μηνός Νοεμβρίου 2012, σε ημερομηνία που θα καθοριστεί προσεχώς, ανάλογα με τις εξελίξεις των θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων μας.

    Για το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.

    Ο Πρόεδρος και α.α.
    Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

    Δημήτριος Μητρουλιάς Ελένη Σκεπαρνιά
    Αντεισαγγελέας Εφετών Αντεισαγγελέας Εφετών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αναληθές, διότι η κ. Θάνου είναι επιθεωρήτρια και δεν έλαβε καμία τέτοια εντολή.....
    και παρακαλούμε μην διασπείρετε ψευδείς ειδήσεις ενόψει της αυριανής γενικής συνέλευσης και των αποφασέων που πρόκειται να ληφθούν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέτοια ώρα και λίγες ώρες, μόνο, πριν την έκτακτη Γ.Σ, η διάδοση τέτοιας πληροφορίας μου φαίνεται ύποπτη.
    Φυσικά, τέτοια, ώρα δεν είναι δυνατό να διασταυρωθεί τέτοια πληροφορία. Ποιός να επικοινωνήσει με τον κ. Χρυσικό και να τον ρωτήσει;
    Είναι δυνατό ο Προϊστάμενος της επιθεώρησης πριν ληφθεί σχετική απόφαση, να σπεύδει, προκαταβολικά, να ειδοποιήσει ότι αν συνεχιστεί η στάση, θα ασκήσει πειθαρχικές διώξεις;
    Η πληροφορία, μάλλον, έχει στόχο να "τρομοκρατήσει" τα μέλη της ΕΔΕ να μην αποφασίσουν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, αλλά και αν ληφθεί σχετική απόφαση, να αποτρέψει τους δικαστές να την τηρήσουν.
    Απαράδεκτη σε κάθε περίπτωση η σχετική "πληροφορία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συναδελφοι,αυτη η πληροφορια κυκλοφορουσε χθες στο Εφετειο Αθηνων.Να τεθει ως ερωτημα στη Γ Σ σημερα αν ισχυει κατι τετοιο.Γιατι αν ειναι ψευδες καποιοι θιγουν και τους Ανωτατους Δικαστικους Λειτουργους και επιθυμουν να πληξουν τις κινητοποιησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια πληροφορία λέει ότι κάλεσε ο Χρυσικός τους Επιθεωρητές να αναλάβουν πρωτοβουλίες σχετικά με τις κινητοποιήσεις και όλοι αρνήθηκαν σθεναρά να το πράξουν , πλην ενός άρρενος Επιθεωρητού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΠΡΟΣΒΛΕΠΒ ΚΑΙΣΕ ΠΙΟ ΚΑΥΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε θέλω να κάμψω το αγωνιστικό φρόνημα των συναδέλφων αλλά πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουμε κατά βάθος το αναπόφευκτο των μειώσεων. Κατά την άποψή μου πρέπει το σώμα να καταστρώσει έναν κατάλογο διαρθρωτικών προτάσεων (που δε θα έχουν να κάνουν απαραίτητα με τη μισθολογική μας κατάσταση) οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της επαγγελματικής μας ζώής. Εννοώ δηλαδή προτάσεις που θα στοχεύουν στην μείωση της ύλης μας, ώστε οι μειωμένες αποδοχές να αντιστοιχούν και σε μειωμένη αλλά ποιοτική εργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ