Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Καταγγελίες συνοδεύουν την παραίτηση μέλους της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων


«Διαπίστωσα την εκ των έσω υπονόμευση του συνδικαλιστικού αγώνα» υπογραμμίζει ο κ. Σαλάτας

19 σχόλια:

  1. Εκπλήσσομαι για την παραίτηση από τη θέση μέλους του διοικητικού συμβουλίου έστω για τους λόγους που αναφέρει ο αγαπητός συνάδελφος. Μήπως όμως θα έπρεπε να σκεφτεί καλύτερα όλους εμάς που τον Ιούνιο τον ψηφίσαμε και αυτό ακόμη και αν η παραίτηση του δεν ανατρέπει ισορροπίες στο 15μελες συμβούλιο της ένωσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o κ. Σαλάτας απ' ότι μάθαμε αναφέρθηκε κι 'αυτός στην πλαστογραφία του Ψηφίσματος. Δηλαδή επιβεβαιώνει πλήρως τα όσα αναφέρουν στην καταγγελία τους οι Σεβαστίδης, Σαργιώτης, Κουβαρά. Και κάτι άλλο.. ο κ. Σαλάτας δεν ανήκε στην ομάδα Θάνου; Τί άλλο μένει στην πρόεδρο για να τα μαζέψει και να φύγει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΠΑΜΑΙ κ. Σαλάτα,

    Οι αγώνες δίνονται στις επάλξεις, και όχι δια της φυγής.

    ΛΥΠΑΜΑΙ. ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΣΤΗΝ ΕΔΕ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.
    ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εκ των έσω υπονόμευση του αγώνα αφορά προφανώς την κ. Θάνου. Διότι σε άλλο σημείο της παραίτησής του κάνει λόγο ο κ. Σαλάτας για "παραποιημένο Ψήφισμα". Από την άλλη η κ. Πάπαρη συντάσσεται με την ομάδα Σεβαστίδη. Τί γίνεται επιτέλους μ' αυτήν την ομάδα; έχουμε χάσει επεισόδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο πολύ μας έχουν κουράσει όλα αυτά...Ομάδες και ομαδούλες με φανατισμό και πάθος στο μικρόκοσμό μας. Δυστυχώς για όλους μας που θα χάσουμε το παιχνίδι και από όλα αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα ! ως δικαστές έχουμε αποτύχει παταγωδώς όταν δεν μπορούμε οι ίδιοι να διαφυλάξουμε τη νομιμότητα και την αυθεντικότητα των ψηφισμάτων μιας Γ.Συνέλευσης φανταστείτε τι μπάχαλο γίνεται με τις δικαστικές μας αποφάσεις. Κι αν αυτή η "παραποίηση" του ψηφίσματος έγινε και δόλια τότε συνάδελφοι όσοι αληθινά πασχίζετε για το δίκαιο, ξεχάστε το. Το έχουμε χάσει οι ίδιοι μέσα από τα χέρια μας! πώς να το αποδώσουμε στους άλλους;
    Ντροπή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΆ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Η κ. ΠΑΠΑΡΗ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΙΔΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 20 ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ. Ο κ. ΣΑΛΑΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ .....ΚΛΠ. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Η κ. ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ Ο κ. ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ, Ο κ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε., Ο κ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ, Η κ. ΣΤΕΝΙΩΤΗ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΝΕΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΣ, Η κ. ΓΚΑΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΩΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΚΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι ασχολούνται με λεπτομέρειες.Για την ουσία του θέματος κανένας δεν ασχολείται σοβαρά.Και ουσία είναι εαν υπάρχει ύποπτος ρόλος της Προέδρου της ΕΔΕ Και δε σχολιάζει, ούτε ανησυχεί κανένας.Όταν ένας σοβαρός συνάδελφος κάνει μία καταγγελία τόσο μέγάλης σημασίας,δεν πρέπει να ερευνηθεί;Και ερωτώ.Γιατί η κυρία αυτή δεν βάζει μπρός τις αγωγές που σε κάθε ψήφισμα διατυμπανίζει και ενώ οι του Σ.τ. Ε τις έχουν ήδη καταθέσει απ` ότι πληροφορούμαι;Αυτό και μόνον δεν είναι ύποπτο;Οι αδελφοί Σεβαστίδη οφείλουν να τα αποκαλύψουν όλα.Αλλιώς θα κατηγορηθούν για διάσπαση του κλάδου και μάλιστα εκμεταλλευόμενοι τις παρούσες δύσκολες στιγμές.Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για τους αδελφούς.Να αποκαλύψουν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι εγινε στη ΓΣ και ότι παραποιήθηκε το ψήφισμα το έχουμε πιά καταλάβει όλοι.Οποιος έχει κάποια περιέργεια ας ρωτήσει κάποιον από τους παρόντες. Το κέντρο βάρους όμως του ενδιαφέροντός μας δεν πρέπει να μεταφερθεί σε επιμέρους συμπεριφορές συναδέλφων και να χάσουμε το κύριο που είναι ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΕΣ ΔΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΔΕΝ ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΕ, ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κυρία Θάνου μπορεί να μας εξηγήσει γιατί δεν καταθέτει τις αγωγές;Αληθεύει ότι οι του Σ.τ.Ε τις ΄εχουν ήδη καταθέσει;Οκ. Σαλάτας και οι αδελφοί Σεβαστίδη οφείλουν να αποκαλύψουν τί εννοούν. Δύο τινά συμβαίνουν.Η οι ανωτέρω είναι συκοφάντες η η κ. Θάνου μας έχει πουλήσει.Η μη κατάθεση πάντως των αγωγών δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα.Εγώ πάντως θα ασκήσω μεμονωμένη.Δε θα περιμένω να μου δώσει το πράσινο φως η κ. Θάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχετε μηπως, την παραμικρη ιδεα, αν μας ενδιαφερει ή οχι, εμας την μεγαλη πλειοψηφια των Ελληνων Δικαστων, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, να ασχολουμαστε με τριβες εντος της ΕΔΕ αυτην την περιοδο?
    Τι θελετε δηλαδη?
    Να αποδυναμωθουμε πληρως δια της διχονοιας?
    Εστω, παραποιηθηκε το ψηφισμα (που ΔΕΝ το γνωριζω αν εγινε ετσι). Και λοιπον? Τωρα ειναι ωρα αγωνα. Πρωτα τελειωνουμε τον αγωνα, και μετα ξεκιναμε τη φαγωμαρα μεταξυ μας. Τόσο δυσκολο ειναι πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκείνοι που θα `πρεπε να παραιτηθούν, επειδή και στις δύο έκτακτες γενικές συνελεύσεις προσπάθησαν να χειραγωγήσουν τους συναδέλφους ανεβαίνοντας στο βήμα αμέτρητες φορές ώστε ν` αλλάξουν την ψήφο όσων συμμετείχαν, είναι η κ. Θάνου και ο κ. Μανωλίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το θέμα του ψηφισματος είναι ησσονος σημασίας αλλά μειζον θέμα ηθικής τάξεως η καταγγελλομενη παραποίηση του και αρκούσε μια διευκρίνηση η διόρθωση για να μην λάβει τέτοιες διαστάσεις ένα μέσω κινητοποιησεων.Τελος να σας πληροφορήσω ότι οι αδελφοί Σεβαστιδη έχουν ετοιμα τα σχέδια αποφάσεων,η δε Παπαρη ετοιμάζει τα σχέδια για τα υπερχρεωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγωγή δεν έχει ασκηθεί από κανέναν, ούτε από το ΣΤΕ ούτε από κανέναν άλλον, για τον απλό λόγο ότι τα σχέδια τα επεξεργάζεται η κ Θάνου κ ο κ Μανωλίδης σε συνεργασία με τις Ενώσεις των Διοικητικών Δικαστών, ώστε να είναι πλήρως τεκμηριωμένες. Ο ανωτέρω συνάδελφος να την καταθέσει μόνος του, εφόσον επιθυμεί να μας ανοίξει και τον δρόμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ορισμένα από τα ΅Σ΅της Ένωσης μας έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα !!! κ ευτυχώς που υπάρχουν κ τα υπόλοιπα ΅Σ΅. (Σιμιτσή, Στραγάλης, Στενιώτη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άσε ρε φίλε που λές ότι σου γίνεται υπονόμευση εκ των έσω!!! Ορισμένοι είναι έτοιμοι να ανοίξουν το στοματάκι τους και μάλιστα έχουν να πούν πολλά!!!!! Ποιός υπονομεύει ποιόν το έχουν καταλάβει σχεδόν όλοι. Ποιά συγκεκριμένα Κέντρα Εξουσίας εξυπηρετείτε φίλτατε Νίκο κ' εσύ κ' κάποιος άλλος από το ΔΣ????? Ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου βλέπεις!!! Δεν μπορώ άλλο, με πλημμυρίζει η αγανάκτηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λογοκρίνεις βλέπω κάθε άποψη κατά της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων, κατά των "συνδικαλιστών". Έγινες σαν και αυτούς, ανθρωπάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απορώ για τους ελάχιστους ακόμα που βλέπουν αντεστραμένη την πραγματικότητα. Η κ. Θάνου και η κ. Στενιώτη και ο κ. Λυμπερόπουλος "κάνουν αγώνα" και οι λοιποί κοκορομαχούν. Πού τον είδατε τον αγώνα; Αυτούς που σέρνονται πίσω από τις εξελίξεις και που διατυμπάνιζαν ότι δεν επιτρέπεται σε Δικαστές να κλείνουν τα Δικαστήρια, τους θεωρείται αγωνιστές; Τόσο κοντή μνήμη έχετε ή ο φανατισμός σας κάνει να μη βλέπετε τι πραγματικά συμβαίνει; Ότι κι' αν ισχύει είστε άξιοι της μοίρας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ