Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Κινητοποιήσεων συνέχεια για Δικαστές, Εισαγγελείς και Δικηγόρους


Συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισαν το απόγευμα της Πέμπτης Δικαστές και Εισαγγελείς, αλλά και οι Δικηγόροι της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αποφάσισε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις μέχρι τις 21 Νοεμβρίου.

Από την πλευρά του, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών αποφάσισε σε νέα του συνέλευση την αποχή των δικηγόρων της Αθήνας μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012, 19:14

8 σχόλια:

  1. Το πνεύμα των νόμων8 Νοεμβρίου 2012 στις 9:52 μ.μ.

    Άντε, με το καλό να σπάσουμε και το ψυχολογικό φράγμα του 2013. Και μετά να πάρουμε και τα όπλα, σύμφωνα με το άρ.120 του Συντάγματος φυσικά. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΤΡΟΠΉ δική σας!Που καταλυσατε το Σύνταγμα και το κάνατε κουρελοχαρτο!Σας παραπέμπουμε στην εξαιρετική γνωμοδότηση- καταπέλτη του Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, κ. Χρυσογονου.Σπέρνεις ανέμους, θα θερίσεις θυελες!Και θα είναι δική σαΣ η ευθύνη και των "υπηρετών" σας, όχι των δικαστών που αγωνίζονται, ούτε του λαού.Λογικευθειτε πριν την πληρώσουμε όλοι.Στραβά αρμενιζετε και μας παρασύρετε όλους λοξά.Και.δε.θα.σας.περάσει η τακτική του "διαίρει και.βασίλευε"...(βεβαίως και.δεν είσαι δικαστής...)

      Διαγραφή
  2. Δεν πρέπει να ξανανεβούμε στην έδρα "με την ουρά στα σκέλια". Ο δικαστής, αφού πρέπει να έχει "καθαρό μέτωπο", δικαιούται να βαδίζει περήφανα, με το κεφάλι ψηλά.
    Συνεχίζουμε.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυριοι Δικαστες το παρατραβηξατε αναντιρρητα.Αυτο που θελω να μαθω ομως ειναι ποια η λογικη απο την τωρινη συνεχεια της αποχης σας μιας και νομιζω οτι ψηφιστηκε με το πολυνομοσχεδιο η μειωση των αποδοχων σας.Δηλαδη περιμενετε νεα τροπολογια ή το κανετε με εκδικητικο πνευμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητό "πνεύμα των νόμων"

    το πνεύμα σου μάλλον έχει υποστεί σοβαρή συρρίκνωση από το μίσος σου εναντίον αυτών που δεν σκύβουν και δε γονατίζουν. Νόμος για σένα είναι ό,τι ψηφίζει κάθε κυβέρνηση άσχετα αν αυτό αντιβαίνει στη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Το να πάρει κανείς τα όπλα σου φαίνεται εφιάλτης, άσχετα εναντίον ποιού στρέφονται τα όπλα. Με τη δική σου λογική οι Έλληνες θα ήταν ακόμα υπόδουλοι των Τούρκων γιατί δεν έπρεπε να πάρουν τα όπλα. Το ίδιο θα έλεγες και για τους αγωνιστές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που αυθαδίασαν και πήραν τα όπλα εναντίον του Ράιχ ή για τους αντιστασιακούς του Πολυτεχνείου. Σου θυμίζω ότι και ο Αδόλφος ήταν νόμιμα εκλεγμένος από το λαό. Το ίδιο και ο Μουσολίνι.
    Τα "ντροπή σας" και τα άλλα κομψά που ακούγονται κατά καιρούς τα είπαν και άλλοι "δημοκράτες" σαν και σένα : Μεταξάς, Παπαδόπουλος, Τσολάκογλου και άλλοι ομοϊδεάτες τους Ευρωπαίοι.
    Δε λέω άλλα γιατί φοβάμαι ότι θα με κόψει ο συνάδελφος- διαχειριστής του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την ιστορία και μόνο πρέπει να υπενθυμίσω στον "ανώνυμο 8-11-13 9:52μμ" πως θέση σε αυτήν πήραν μόνο όσοι είπαν "ΟΧΙ" και ποτέ αυτοί που είπαν "ναι". Όσο για τα "όπλα" και το "Ντροπή σας" (αν και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δημοσιεύθηκε τέτοιο σχόλιο) απαντώ απλά πως το όπλο το δικό μας αν απασφαλιστεί θα κλάψουν πολλοί και μάλλον φοβάται πως θα είναι μέσα σ΄αυτούς. Φοβόμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κακο δεν ειναι οτι καποιος εχει αντιθετη αποψη, και αισθανεται ακομη και την αναγκη να πει "ντροπη σας".
    Το αισχρο ειναι οτι επιφυλασσει για τον εαυτο του, το αλαζονικο δικαιωμα να αυτο-αποκαλειται "πνευμα των νομων".
    Το οτι η βουλη ψηφισε μετρα την επομενη ημερα αφότου κριθηκαν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ απο την Ολομελεια του Ανωτατου Δικαστηριου της Χωρας, λεει κατι στο "πνευμα των νομων"?
    Γιατι εγω μαλλον σαν "πνευμα του προσκυνηματος στην εκτελεστικη εξουσια" το βλεπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού ο ανωτέρω νόμιμος σχολιαστής θεωρεί ότι οι καταστάσεις που ζούμε είναι ανάλογες με της Κατοχής, της Τουρκοκρατίας και του Τσολάκογλου (και όλα τα λοιπά φληναφήματα του λόμπυ της δραχμής) γιατί δεν παίρνει και αυτός το όπλο, όπως μας απειλεί, και γράφει ανώνυμα σχόλια; Είμαι δε σίγουρος ότι δεν είναι δικαστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ