Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ανάδειξη επιθεωρητών σε πολιτικά, ποινικά και διοικητικά δικαστήρια για 2013-2014

Αναδείχθηκαν από τα Ανώτατα Δικαστικά Συμβούλια του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Αρείου Πάγου για την περίοδο 16.9.2013-15.9.2014 οι επιθεωρητές των Πολιτικών , Ποινικών και Διοικητικών Δικαστηρίων.
Συγκεκριμένα:

Πρόεδρος του Συμβουλίου Επιθεώρησης των Διοικητικών Δικαστηρίων αναδείχθηκε η αντιπρόεδρος του συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνη Σιγγούνα με αναπληρώτρια την επίσης αντιπρόεδρο Αγγελική Θεοφιλοπούλου.
Επιθεωρητές για τη Διοικητική Δικαιοσύνη αναδείχθηκαν οι σύμβουλοι Επικρατείας Α. Ντέμσιας (Α’ περιφέρεια), Βασιλική Καλαντσή (Β’ περιφέρεια), Σπυριδούλα Χρισικοπούλου (Γ’ περιφέρεια) και Π. Ευστρατίου (Δ’ περιφέρεια), ενώ αναπληρωματικοί επιθεωρητές αναδείχθηκαν οι σύμβουλοι Επικρατείας Αρ. Βόρρος και Γ. Ποταμιάς.
Από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης πρόεδρος του τριμελούς συμβουλίου Επιθεώρησης αναδείχθηκε ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Μ. Θεοχαρίδης, ενώ τα άλλα δυο μέλη είναι ο αρεοπαγίτης Γ. Γεωργέλης και ο αντεισαγγελέας ΑΠ Γ. Μπόμπολης.
Επιθεωρητές των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων αναδείχθηκαν για την Α’ περιφέρεια ο αρεοπαγίτης Α. Ξένος, Β’ περιφέρεια ο αρεοπαγίτης Ε. Λαμπρόπουλος, Γ’ περιφέρεια η αρεοπαγίτης Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου, Δ’ περιφέρεια ο αντεισαγγελέας Γ. Κολιοκώστας, Ε’ Περιφέρεια ο αρεοπαγίτης  Β.  Λαμπρόπουλος, ΣΤ’  περιφέρεια ο αρεοπαγίτης Δ. Μαζαράκης, Ζ’ περιφέρεια ο αρεοπαγίτης Α. Τσόλας, Η’ περιφέρεια ο αντεισαγγελέας ΑΠ Δ. Δασούλας και Θ’ περιφέρεια ο αρεοπαγίτης Ν. Μπιχάκης.

3 σχόλια:

  1. Στη Β περιφέρεια εννοούν οι συντάξαντες μάλλον την κυρία Ευφημία Λαμπροπούλου.Γιατί όσο κι αν έψαξα στην επετηρίδα μόνον έναν κύριο βρήκα με το αυτό επώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όνομα του Θεού! Κι άλλο λάθος! Δεν υπάρχει αρεοπαγίτης Α. Τσόλας.Η είναι ο κύριος Ανδρέας Τσόλιας ή είναι ο κύριος Κωνσταντίνος Τσόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλίμονο! Κι άλλο λάθος: η κ. Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου δεν είναι Αρεοπαγίτης αλλά Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου...!! Αν το να αντιγράφεις τα ονόματα και να κάνεις τρία λάθη λέγεται δημοσιογραφία, τότε εγώ μπορώ να λέγομαι πυρηνικός επιστήμονας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ