Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Σταματίας Γκαρά - Δημουλέα , Ειρηνοδίκη,Υποψήφιας για το Δ.Σ. της Ένωσης.



                                                                                                                     
                                                                  
  ΕΠΙΣΤΟΛΗ
                                                                      
Σταματίας Γκαρά - Δημουλέα  , Ειρηνοδίκη,
Ταμία του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων,
Υποψήφιας για το Δ.Σ. της Ένωσης.                        
    
                                                                                                                     
 Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης είμαι και πάλι υποψήφια για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας και αφού σας ευχαριστήσω που με τιμήσατε με την ψήφο σας το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σας ζητώ να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας ώστε να συνεχίσω την προσπάθεια μου με σθένος και ανταγωνιστικότητα.
Σε μια δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας είχαμε θετικά αποτελέσματα σε θεσμικό και οικονομικό επίπεδο, διότι με σωστό τρόπο προβάλαμε τα κατάλληλα επιχειρήματα αρχικά με την Πρόεδρο της Ένωσης μας κ. Βασιλική Θάνου της σημερινής Προέδρου του Αρείου Πάγου και κατόπιν με την Πρόεδρο κ. Μαργαρίτα Στενιώτη, Εφέτη, αποδεικνύοντας ότι θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που θέτουμε για να προστατεύσουμε το κύρος της Δικαιοσύνης και να διαφυλάξουμε την ανεξαρτησία των Δικαστών.
Επιγραμματικά αναφέρω τις σημαντικότερες επιτυχίες :
 1) Αυξήθηκαν οι οργανικές θέσεις κατά 175 στα πιο επιβαρυμένα δικαστήρια της χώρας τα Ειρηνοδικεία καθώς και στον 1ο και 2ο βαθμό.
2) Διορίστηκαν 500 Ειρηνοδίκες για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων και προωθήσαμε υπόμνημα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με αίτημα εκτός απο την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων που θα δημιουργηθούν τον Ιούνιο, την περαιτέρω αύξηση των οργανικών θέσεων των Ειρηνοδικείων η οποία είναι επιβεβλημένη.
3) Χορηγήθηκαν δωρεάν 1500 Η/Υ για τεχνολογική στήριξη του έργου μας.
4) Επαναφέραμε το μισθό μας στο ύψος των αποδοχών του Ιουλίου 2012 αναδρομικά, λαμβάνοντας το 50% των αναδρομικών και διεκδικούμε με αγωγές το υπόλοιπο.
Η υποψηφιότητα του εξαίρετου Προέδρου Εφετών κ. Χρήστου Τζανερρίκου με τους έμπειρους και άξιους συνυποψηφίους της ομάδας μας ( τους Εφέτες Μαργαρίτα Στενιώτη και Χαράλαμπο Μαυρίδη , τον Αντιεισαγγελέα Εφετών Ευάγγελο Κασαλιά, τους Προέδρους Πρωτοδικών Κωνσταντίνο Βουλαγαρίδη και Μαρία-Φανή Παλαμίδη καθώς και τον Πρωτοδίκη Χρήστου Παπαδήμα) αποτελεί εγγύηση για κατοχύρωση όλων όσων πετύχαμε αλλά και για μια δυναμική και αποτελεσματική παρουσία της Ένωσης μας.

                                                                                                Σας ευχαριστώ
                                                                                    Σταματία Γκαρά Δημουλέα