Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ 3-11-2016



ΕΝΩΣΗ
ΔΙΚΑΣΤΩΝ   &   ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210
ΤΗΛ: 210 88 27 380-  FAX 210 88 41 529
Τ.Κ. 101. 71
e- mail: endikeis@otenet.gr

Αθήνα, 04/11/2016
Αρ. Πρωτ.: 413
1) Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ αποφασίσθηκε η σύγκληση της Τακτικής ΓΣ στην Αθήνα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016. Τα έξοδα μετακίνησης των συμμετεχόντων που διαμένουν εκτός Αθηνών – Πειραιά, με οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς επιλέξει ο καθένας, θα καλυφθούν από την Ένωση μέχρι του ποσού των 120 ευρώ με την προσκόμιση του αντίστοιχου παραστατικού. Η διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο για την ημέρα της Παρασκευής θα καλυφθεί επίσης από την Ένωση. Σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν είναι υπερβολικά μεγάλος θα εξεταστεί στο επόμενο ΔΣ η δυνατότητα κάλυψης και της διανυκτέρευσης του Σαββάτου. Οι δηλώσεις συμμετοχής στη ΓΣ θα πρέπει να απευθύνονται στην Ένωση και να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.
2) Βράβευση τέκνων συναδέλφων που εισάγονται σε ΑΕΙ/ΤΕΙ
Αποφασίσθηκε, επίσης, η βράβευση τέκνων συναδέλφων, επιτυχόντων στις φετινές εισαγωγικές εξετάσεις σε ΑΕΙ/ΤΕΙ. Οι αντίστοιχες δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και να απευθύνονται στην Ένωση.
3) Κάλυψη αναγκών Πρωτοδικείου Αθηνών και Θεσσαλονίκης
Εγκρίθηκε κονδύλιο 2.500 ευρώ για καθένα από τα Πρωτοδικεία Αθηνών και Θεσσαλονίκης για την κάλυψη άμεσων και πιεστικών αναγκών υλικοτεχνικής υποδομής.
4) Δήλωση περιουσιακής κατάστασης
Οι νεοδιορισθέντες συνάδελφοι που έχουν υποχρέωση υποβολής αρχικής δήλωσης πόθεν έσχες εντός 90 ημερών από την ανάληψη των καθηκόντων τους θα πρέπει να προβούν σε άμεση υποβολή της δήλωσης χωρίς να αναμένουν την έκβαση των αιτήσεων ακυρώσεως στο ΣτΕ. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι μπορούν να αναμένουν την έκδοση της απόφασης του Δικαστηρίου πριν την υποβολή της δήλωσης. Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι οι Δικαστικές Ενώσεις θα καταθέσουν άμεσα αίτηση αναστολής και αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ για την ακύρωση της Κ.Α. των Υπουργών Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Οικονομικών (ΦΕΚ Β΄ 3300/13-10-2016) με τίτλο «Τύπος και περιεχόμενο της Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης (Δ.Π.Κ.) και της Δήλωσης Οικονομικών Συμφερόντων (Δ.Ο.Σ.) – Ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων αυτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ