Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Επιμορφωτικό πρόγραμμα : «Judicial Education Programme in Banking and Finance»,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αθήνα 12 Δεκεμβρίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 2975

Προς
1) τους Προέδρους των Τριμελών Συμβουλίων Διεύθυνσης των Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς και τους Διευθύνοντες τα Εφετεία Ευβοίας, Λαμίας και Ναυπλίου
2) τους Προέδρους των Τριμελών Συμβουλίων Διεύθυνσης των Πρωτοδικείων Αθηνών, Πειραιώς και Διευθύνοντες τα Πρωτοδικεία Χαλκίδας, Θήβας, Λιβαδειάς και Κορίνθου



Σας γνωρίζουμε ότι το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης θα πραγματοποιήσουν ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης Δικαστικών και Εισαγγελικών Λειτουργών, με τίτλο «Judicial Education Programme in Banking and Finance», απευθυνόμενο σε εκείνους οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν ή και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους στην τραπεζική και τη χρηματοοικονομική, ζητήματα συναπτόμενα με πολλές υποθέσεις που εξετάζονται από τους δικαστικούς λειτουργούς και για τα οποία απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις.
Το πρόγραμμα, που ουσιαστικά είναι ένα «mini Master» θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, θα διαρκέσει πέντε (5) μήνες και θα ολοκληρωθεί σε ογδόντα (80) εκπαιδευτικές ώρες (απογευματινές) διαδραστικής εκπαίδευσης στην τραπεζική και στη χρηματοοικονομική. Τα μαθήματα, τα οποία θα ξεκινήσουν αρχές του Φεβρουαρίου 2018, θα πραγματοποιούνται στη Βιβλιοθήκη του Αρείου Πάγου (2ος όροφος) μία φορά την εβδομάδα, πιθανόν ημέρα Τετάρτη κατά τις απογευματινές ώρες (16.30 - 20.30) και θα διαρκούν τέσσερις (4) ώρες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καλή γνώση Η/Υ καθώς και της αγγλικής γλώσσας. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες Πιστοποιητικό Επιτυχούς Παρακολούθησης του ΕΚΠΑ.
Καλούνται οι δικαστικοί λειτουργοί που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη Γραμματεία του Αρείου Πάγου, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Υπηρεσίας μας: gram@areiospagos.gr μέχρι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, δια του Προϊσταμένου τους.
Εφιστάται η προσοχή σε όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος, ότι θα πρέπει ανελλιπώς να παρακολουθούν το πρόγραμμα, που έχει τη δυνατότητα επιμόρφωσης είκοσι (20) δικαστικών λειτουργών, ενώ δεν απαιτείται οποιοδήποτε κόστος συμμετοχής.

Προς πληρέστερη ενημέρωσή σας, επισυνάπτεται σχετικό ενημερωτικό έγγραφο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ