Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή της Βασιλόπιτας 2018 Ένωσης Συνταξιούχων Δικαστικών

Σε εορταστικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων της Ενωσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018, η κοπή της Βασιλόπιτας 2018 και η χοροεσπερίδα που ακολούθησε στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα.

Στην ανωτέρω γιορτινή μας εκδήλωση συμμετείχαν και αρκετοί, εν ενεργεία, Ανώτατοι Δικαστικοί Λειτουργοί όλων των κλάδων και μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και εκπρόσωποι των Δικαστικών Ενώσεων.

Η εκδήλωση άρχισε με καλοσώρισμα της Γεν. Γραμματέως Κας Αγγελικής Σμυρνιού και στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό στους προσκεκλημένους τα μέλη και τους φίλους της Ενωσης , ο Πρόεδρος  του ΔΣ Κος  Σταμάτιος Γιακουμέλος,  και ακολούθως διάβασε την ακολουθία της πίτας ο αγαπητός μας Παπα Δημήτρης, ο οποίος πρόθυμα ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας.
Στη συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας γιά το ΔΣ και το πρώτο νόμισμα έτυχε στον Κο Δημήτριο Καραμέτο, πρώην Πρόεδρο της Ενωσης και μέλος του ΔΣ , ενώ το δεύτερο νόμισμα της βασιλόπιτας, που μοιράστηκε στα μέλη , τους φίλους και τους προσκεκλημένους της Ενωσης, έτυχε στην Κα Αννα Γριμάνη, η οποία είναι μέλος της Ενωσής μας. Τα νομίσματα συνοδεύτηκαν και από ένα συμβολικό δώρο εκ μέρους της Ενωσής μας, για κάθε τυχερό, καθώς επίσης και από ένα πακέτο τριων βιβλίων το καθένα, τα οποία προσέφεραν ευγενώς για τον σκοπό αυτό τα μέλη μας-συγγραφείς, Σταυρούλα Δημητρίου, Λίτσα Καποπούλου και Βασίλης Παπακώστας. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές με ωραία εδέσματα και εορταστικό πρόγραμμα με ωραία μουσική και πολύ κέφι και χορό για πολλές ώρες. Ολοι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι και με την ευχή σύντομα να δοθεί και πάλι η ευκαιρία για μια παρόμοια συνάντηση και εκδήλωση που θα μας τέρψει και θα συσφίξει τους δεσμούς ανάμεσα στα μέλη της Ενωσης..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ