Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ της 16ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017





                                                              
Δημήτριος Τράγκας, Εφέτης
Χαράλαμπος Μαυρίδης , Εφέτης 
Χρήστος Παπαδήμας, Πρωτοδίκης
Σταματία Γκαρά - Δημουλέα, Ειρηνοδίκης
                                                                    
                                                                                             Αθήνα 17-12-2017


Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι
Στη Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας, που διεξήχθη το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, αρμόζει ο χαρακτηρισμός "απαξιωμένη", χαρακτηρισμός που της δόθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των παραβρεθέντων σ΄ αυτήν συναδέλφων. Και τούτο γιατί, αφενός μεν ο μόνος αρχηγός πολιτικού κόμματος που παρέστη ήταν ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης (όλα τα άλλα κόμματα έστειλαν εκπροσώπους) ενώ, επίσης, δεν παραβρέθηκε ούτε ένας από τους διατελέσαντες Προέδρους του Αρείου Πάγου και τους διατελέσαντες Προέδρους της Ένωσης, προφανώς γιατί δεν έλαβαν πρόσκληση, ως επιβάλλεται, γεγονός όλως απαράδεκτο. Περιέργως πως παραβρέθηκαν τρεις (3) διατελέσαντες Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου (Δημόπουλος, Σανιδάς, Γκουτζαμάνη). Παρά το γεγονός της έλλειψης αρχηγών κομμάτων, το πανηγυρικό μέρος διήρκεσε μέχρι τις 14:00, περίπου, παρά τις δεσμεύσεις των μελών του Προεδρείου πριν τις τελευταίες αρχαιρεσίες ότι θα περικοπεί δραστικά.
Όσον αφορά το κυρίως μέρος της Συνέλευσης, στο οποίο προήδρευσε όπως και στην περσινή Συνέλευση ο Πρόεδρος Εφετών κύριος Αλέξανδρος Σάββας, τίποτε ιδιαίτερο δεν έλαβε χώρα, πλην της ομιλίας της Προέδρου Εφετών και πρώτης επιλαχούσας των τελευταίων αρχαιρεσιών κυρίας Θωμαϊτσας Πατρώνα, η οποία προέτρεψε τους συναδέλφους να μην ψηφίσουν στις επερχόμενες αρχαιρεσίες όποιον συνάδελφο κατέλθει υποψήφιος και δεν μετέχει σε μία από τις τρεις ομάδες του Προεδρείου, γιατί είναι διαπλεκόμενος. Έλαβε άμεση απάντηση από την αμέσως επόμενη ομιλήτρια κυρία Αφροδίτη Σακελλαροπούλου, Ειρηνοδίκη Πατρών, η οποία την κάλεσε να κατονομάσει όποιον συνάδελφο θεωρεί διαπλεκόμενο γιατί άλλως, όπως είπε, θα αναρωτιόμαστε όλοι μήπως εννοεί οποιονδήποτε από εμάς. Τέλος, στην αποφώνησή του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Χριστόφορος Σεβαστίδης επανέλαβε την περσινή του εμφάνιση, καταφερόμενος κατά πάντων όσοι αντιτίθενται στις απόψεις του Προεδρείου.
Να είμαστε γεροί κυρίες και κύριοι συνάδελφοι και να παραβρεθούμε του χρόνου σε μία Συνέλευση που να αποπνέει σύμπνοια και χαρά και που να μην έχει καμία σχέση με τη φετινή!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ