Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΝΣΚ

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα την 17-12-2017, με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών Ελλάδος και Λειτουργών του ΝΣΚ. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες οι συνάδελφοι προσήλθαν στην αίθουσα Τελετών του Εφετείου Αθηνών, από όλη την Ελλάδα και παρακολούθησαν τις εργασίες της ΓΣ.

Ο Πρόεδρος της Ενωσης κ. Σταμάτης Γιακουμέλος, Αρεποπαγίτης,ε.τ., εκφώνησε την κεντρική ομιλία του. Στη Συνέλευσή μας παρέστησαν και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό , Ο Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, ο Χαράλαμπος Αθανασίου, βουλευτής Λέσβου, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης,  Αρεοπαγίτης, ε.τ και μέλος της Ενωσής μας, ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο Δημήτρης Μάντζος, ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικη συμπαραταξη, ο Δημήτρης Κουμπούρης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος, ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ο Βασίλης Μαρκής, Αντεισαγγελέας του ΑΠ, ε.τ., ως εκπρόσωπος του κόμματος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Απόστολος Κακλαμάνης.Επίσης μας τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου , εκ μέρους της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ , Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, Εφέτης και εκ μέρους της Ενωσης Μελών του ΝΣΚ ο Βασίλειος Κορκίζογλου, μέλος του ΔΣ.
Μετά το πέρας του τελετουργικού μέρους, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης η ΓΣ εξέλεξε το Προεδρείο της  ήτοι ως Πρόεδρο  τον Γεώργιο Σαραντινό, Αντιπρόεδρο του ΑΠ, ε.τ., ο οποίος διηύθυνε τις εργασίες της  και δύο (2) γραμματείς  ήτοι την Βασιλική Κουβαρά, Εφέτη,ε.τ. και την Ευαγγελία Θεοδωρακοπούλου ,Εφέτη, ε.τ. Ακολούθως, αφού διαπιστώθηκε η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία ο Πρόεδρος έδωσε τον λόγο :
  • Στη Γενική Γραμματέα Κα Αγγελική Σμυρνιού,Εφέτη, ε.τ., η οποία ανέγνωσε τα πεπραγμένα του ΔΣ, από 18-12-2016 μέχρι 17-12-2017, τα οποία δημοσιεύονται στην παρούσα στήλη.
  • Στην ταμία Κα Γεωργία Μουτεβελή,Ειρηνοδίκη, ε.τ., η οποία ανέγνωσε τον απολογισμό από 18-12-2016 μέχρι 17-12-2017, και τον πρϋπολογισμό του έτους 2018 και
  • Στην Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής Κα Αιμιλία Λίτινα, Αρεοπαγίτη,ε.τ., η οποία ανέγνωσε την Εκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Η ΓΣ τα ενέκρινε ομόφωνα και στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στους συναδέλφους ομιλητές κ.Κων/νο Βαμβακίδη, Σταμάτιο Γιακουμέλο, Γεώργιο Φαλτσέτο και Δημήτριο Αναστασόπουλο.
Τέλος τέθηκε σε ψηφοφορία κείμενο ψηφίσματος που πρότεινε το ΔΣ ,το οποίο τα μέλη ενέκριναν ομόφωνα και ο Πρόεδρος της ΓΣ κος  Γεώργιος Σαραντινός κήρυξε το τέλος των εργασιών της ΓΣ


http://ensindik.gr/%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b5%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%83-%cf%83-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, αναφορικά με τα σχόλια που δημοσιεύονται ότι:
1) Δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια
2) Δε θα δημοσιεύονται ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις
3) Δε θα δημοσιεύονται επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση
4) Δε θα δημοσιεύονται σχόλια σε Greeklish


5) Σχόλια σε ενυπόγραφα άρθρα θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.
6) Σχόλια σε ενυπόγραφο σχόλιο θα δημοσιεύονται μόνον εφόσον και αυτά είναι ενυπόγραφα.

7) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ"


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ